Tandarts Team Dental Talent

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hier vindt u onze contact gegevens.

Contact

Mauk

Tandarts

Na gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam ben ik afgestudeerd in 1988. Vervolgens ging ik aan de universiteit werken bij de vakgroep functieleer en heb ik in mijn vaders praktijk te Roermond mijn eerste ervaringen van de algemene praktijk opgedaan . In 1990 ben ik naar Italie getrokken om daar vervolgens 15 jaar praktijk te voeren in ondermeer San Remo en Ventimiglia. Aldaar heb ik mij bekwaamd in het doen van uitgebreid kroon en brugwerk (grote constructies) en in de implantologie. In 2005 ben ik gestart in de pijlers te Goes door de praktijk van tandarts Houg over te nemen, deze heb ik grondig verbouwd,vernieuwd en uitgebreid in 2006. Sinds 2007 ben ik ook werkzaam als cosmetisch tandarts binnen een team van kaakchirurgen en plastisch chirurgen in een centrum genaamd MWCZ te Goes.

Tandarts Geiss

Tandarts

Na het afstuderen aan de universiteit van Bonn in het jaar 1999 heb ik tot 2005 in een tandartspraktijk in Duitsland gewerkt. Van 2005 tot 2015 ben ik in een tandartspraktijk in Nederland werkzaam geweest en heb daar mijn grote interesse in esthetische tandheelkunde en de behandeling van angstige patiënten en kinderen kunnen uitbreiden. Sinds 2015 werk ik samen met tandarts Dröge en zijn team.

Corine

Preventieassistente

Ik werk in deze praktijk sinds 2002. Ik ben begonnen als tandartsassistente, waarna ik een jaar later ook de opleiding preventieassisente heb gedaan. Inmiddels behandel ik zelf patiënten voor het verwijderen van tandsteen, instructie mondhygiëne, afdrukken en röntgenfoto’s maken, en in het kader van de wet B.I.G. het boren van de kleine gaatjes, en het geven van anesthesie. Daarnaast ben ik de praktijkmanager van Dental Talent en daarmee uw aanspreekpunt t.a.v. feedback, klachten, opmerkingen, complimenten en ideeën.

Rianne

Preventieassistente

In 2001 heb ik mijn diploma tandartsassistente behaald en in 2004 het diploma preventieassistente. Ik heb in twee verschillende tandartspraktijken gewerkt en ben vanaf augustus 2008 hier werkzaam. Ik doe veel van de administratie, assisteer de tandartsen, maak röntgenfoto's en verwijder tandsteen. Op maandagmiddag en woensdag ben ik in de praktijk aanwezig.

Nicole

Tandartsassistente

In 2013 ben ik als stagiaire begonnen in de praktijk. Nadat ik in 2015 mijn diploma heb afgerond als tandartsassistente ben ik komen werken in de praktijk. Ik ben werkzaam in de behandelkamer, achter de balie en in de sterilisatie ruimte. Ik maak ook afdrukken en röntgenfoto’s en verder doe ik regelmatig administratieve werkzaamheden.  

Marjolein

Preventieassistente

Vanaf 2007 tot medio 2014 ben ik werkzaam geweest in een parodontologiepraktijk, per oktober 2014 ben ik bij tandarts Dröge gaan werken, als assistente. Ik assisteer bij het plaatsen van implantaten, en zorg voor een goed verloop van het gehele traject. Hiernaast beheer ik ook de protocollen. Verder ben ik ook inzetbaar als preventieassistente, kan ik tandsteen verwijderen en maak ik ook afdrukken en röntgenfoto’s. Ik ben van woensdag t/m vrijdag in de praktijk aanwezig.

Joy

Tandartsassistente

Sinds juni 2016 ben ik gediplomeerd tandartsassistent.  Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere keren in deze praktijk stage gelopen, en heb ik erg veel geleerd. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen begonnen met werken in deze praktijk.  Ik assisteer veel aan de stoel en doe af en toe ook administratief werk.