De Praktijk

Praktijk Dental Talent

Onlangs is onze praktijk uitgebreid met een volledig vernieuwde derde en vierde behandelkamer. De derde kamer is er volledig op ingericht om implantologische behandelingen uit te voeren. De vierde kamer wordt door de preventieassistentes bemand. Door deze uitbreiding is het nu nog beter mogelijk om in alle rust de behandelingen te kunnen uitvoeren. Doordat er meer rust ingebouwd is, zal de kwaliteit van de behandeling nog meer gegarandeerd kunnen worden. Kwaliteitsverbetering blijft een aandachtspunt en ook wij houden dit graag hoog in het vaandel.

Wat zijn de hoogtepunten van onze praktijk?

Wij hebben het equipment uitgebreid met een digitale OPG röntgenapparaat, deze dient voor het maken van kaakoverzichtsfoto’s. Ook hebben we voor de wortelkanaalbehandelingen een microscoop, dit nader toegelicht bij de specialisatie 'wortelkanaalbehandeling’.

De (aparte) sterilisatieruimte is onlangs compleet gerenoveerd zodat we ook daar gebruik kunnen maken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie.

Een belangrijke meerwaarde van onze dienstverlening is het feit dat wij beschikken over drie uitermate goed gekwalificeerde preventieassistentes, die gedreven, enthousiast en bekwaam hun kennis op het gebied van mondhygiëne met u willen delen. Als patiënt bij Dental Talent zult u regelmatig door de preventieassistente gezien worden voor het verwijderen van tandsteen, controle mondhygiëne en een stukje begeleiding. Doordat wij er volledig op ingericht zijn kunnen wij dit extra stukje mondzorg aan iedereen aanbieden en bespaart het u uiteindelijk op tandartskosten!

Het hele team wordt regelmatig bijgeschoold door het volgen van cursussen, zowel op tandheelkundig vlak als op het gebied van wet en regelgeving. Tandarts Dröge staat geregistreerd in het KRT register en ook de preventieassistentes staan in een daarvoor bestemd register ingeschreven. Zo weet u dat u geholpen wordt door een team wat ervoor opgeleid is.

Voor alle informatie over uw behandeling, zoals de kosten, het te verwachten resultaat en de eventuele risico's, informeren wij u graag zo compleet mogelijk. De website kan voor u over bepaalde vragen uitkomst bieden. Vindt u niet alle informatie op de website die u wenst? Wij staan u graag te woord aan de telefoon, via email of in de praktijk!